Ons verhaal

Onze missie is om verpakkingen weer betrouwbaar te maken. Geen claims over gezondheid. Zo gezond mogelijk als vanzelfsprekendheid, niet als marketingtruc. Eerlijke ingrediënten gericht op gemak. Zonder geheimzinnige toevoegingen. Omdat wij écht alle ingrediënten, allergenen of reële voedingsrisico’s op de verpakking zetten, hoef jij nooit meer te twijfelen.

 

Bij Molensteen dragen we het geloof uit dat kwaliteit en ambacht de ingrediënten zijn voor goede producten. Eerlijke producten, eerlijke verpakkingen en een eerlijk verhaal. Een product wat klaar is voor gebruik, waar jij meteen mee aan het bakken kan slaan. Tijd besparend en lekker, op een zo gezond mogelijke manier.

Geïnspireerd op het eeuwenoude molenaarsambacht, is ons merk Molensteen ontstaan. De oorspronkelijke molensteen is door moderne technieken al met pensioen kunnen gaan. Maar het maken van onze producten gebeurt nog steeds met dezelfde geest als van toen.

 

Onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd voor de beste kwaliteit en samenstelling, maar wij vinden dat het wel lekker moet blijven. We blijven ten slotte Bourgondiërs!

Geniet met Molensteen van mooie, en vooral lekkere, producten: heerlijk, eerlijk eenvoudig.